Leadóknak

logo

TE HOZOD

Van pár felesleges tárgyad?

Hozd be Leadó Pontjaink egyikébe!

Fontos, hogy saját otthonodban jól érezd magad, és ne egy tároló legyen, hanem élettér.

Nézz körbe otthon és gyűjtsd össze mindazt, amire neked és családtagjaidnak már nincs szüksége! Ugyanis másnak még jól jöhetnek azok a ruhadarabok, melyek évek óta nem voltak rajtad, és a régen nem használt gyerekjátékoknak és konyhai eszközöknek is biztosan akadna új, boldog gazdája.

Ha összegyűlt néhány felesleges holmi, és leadásban gondolkodsz, kérünk hogy ezekre mindenképpen figyelj!

1.) Legyenek még jó minőségűek: Mielőtt elhozod hozzánk a leadásra szánt dolgokat, ellenőrizd a tárgyak állapotát! Fontos, hogy tiszták és működőképesek legyenek. Törött holmi, hiányos puzzle vagy olyan könyv, amiből hiányzik egy fejezet, másnak sem kell. Gondold át, ha szükséged lenne az adott holmira, te szívesen használnád-e!

2.) Akkor gyere, amikor nyitva vagyunk: Nézd meg, hogy melyik boltunk esik hozzád a legközelebb, mettől meddig vagyunk nyitva, és akkor hozd be a feleslegessé vált tárgyaidat, amikor minket is biztosan ott találsz!

3.) Ha bizonytalan vagy, kérdezz bátran: Ha esetleg nem vagy benne biztos, hogy egyik vagy másik általad már összegyűjtött ruhát, tárgyat át tudjuk-e venni, indulás előtt nyugodtan hívd fel a kiválasztott üzletünket. Munkatársaink minden esetben készségesen segítenek eldönteni, hogy mit érdemes behoznod a Cseritibe.

logo

MI ELSZÁLLÍTJUK

Nagyobb mennyiségű tárgyat adnál le?

Költözés? Felújítás? Felgyülemlett tárgyak tömege?

Várunk minden olyan akár nagyobb mennyiségű tárgyat és eszközt is, melyek a környezetedben feleslegessé váltak, de még más számára értéket képviselhetnek.

Egész évben működő begyűjtő szolgálatunk egyelőre Budapesten, és közvetlen vonzáskörzetében érhető el.

Ingyenes igénybevételhez töltsd ki a lent található, rövid űrlapunkat, valamint a tárgyakról tölts fel néhány fotót! Ezután kollégánk felveszi veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a feltöltött fotók és a telefonos egyeztetés után történő helyszíni kiszállás sem jelent feltétlenül teljeskörű elszállítási kötelezettséget a számunkra.

Jelenleg boltjainkban mindig csak az aktuális szezonnak megfelelő ruhákat tudjuk átvenni, mert a mi tárolókapacitásunk is véges.

Bútort, háztartási nagygépet, élelmiszert, építőanyagot és vegyiárut sajnos nem tudunk fogadni!

CÉGADATOK

ReBolt

Kereskedelmi Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

LEVELEZÉSI CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 120.

ADÓSZÁM

28774040-2-41

TEL

+36 30 285 2185

E-MAIL

cseriti@cseriti.hu

Elismerések

Figyelő TOP200
Provident
Sokszínűségi Karta

Együttműködő Partnerek

Hungarian Business Leaders Forum
CSR Hungary
Vogel Ügyvédi Iroda
Adatkezelés@ 2023 REBOLT KERESKEDELMI NONPROFIT KFT. – MINDEN JOG FENNTARTVA.