Leadóknak

logo

TE HOZOD

Van pár felesleges tárgyad?

Hozd be Cseriti Pontjaink egyikébe!

Fontos, hogy saját otthonodban jól érezd magad, és ne egy tároló legyen, hanem élettér.

Nézz körbe otthon és gyűjtsd össze mindazt, amire neked és családtagjaidnak már nincs szüksége! Másnak még jól jöhetnek azok a ruhadarabok, melyek évek óta nem voltak rajtad, és a régen nem használt gyerekjátékoknak és konyhai eszközöknek is biztosan akadna új, boldog gazdája.

Mielőtt elhozod hozzánk a leadásra szánt dolgokat, kérünk, hogy ellenőrizd a tárgyak állapotát! Fontos, hogy tiszták és működőképesek legyenek! Törött holmi, hiányos puzzle vagy olyan könyv, amiből hiányzik egy fejezet, másnak sem kell.

Nézd meg, hogy melyik boltunk esik hozzád a legközelebb, és hozd el feleslegessé vált tárgyaidat!

logo

MI ELSZÁLLÍTJUK

Nagyobb mennyiségű tárgyat adnál le?

Várunk minden olyan akár nagyobb mennyiségű tárgyat és eszközt is, melyek a környezetedben feleslegessé váltak, de még más számára értéket képviselhetnek.

Begyűjtő szolgálatunk egyelőre Budapesten, és közvetlen vonzáskörzetében érhető el. Ingyenes igénybevételéhez töltsd ki rövid űrlapunkat, valamint a tárgyakról tölts fel néhány fotót! Ezután kollégánk felveszi veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

A feltöltött fotók és a telefonos egyeztetés után történő helyszíni kiszállás nem jelent elszállítási kötelezettséget számunkra.

Kérjük, hogy boltjainkba csak a szezonnak megfelelő ruhákat hozzál, mert tárolókapacitásunk véges. Élelmiszert, bútort, építőanyagot és vegyiárut sajnos nem tudunk fogadni!

CÉGADATOK

ReBolt

Kereskedelmi Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

LEVELEZÉSI CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 120.

ADÓSZÁM

28774040-2-41

TEL

+36 30 285 0030

EMAIL

cseriti@cseriti.hu

Elismerések

Figyelő TOP200
Provident
Sokszínűségi Karta

Együttműködő Partnerek

Hungarian Business Leaders Forum
CSR Hungary
Vogel Ügyvédi Iroda
Adatkezelés@ 2022 REBOLT KERESKEDELMI NONPROFIT KFT. – MINDEN JOG FENNTARTVA.