Vállalatoknak

Cseriti box

A Cseriti Box projekt keretében - a szelektív hulladékgyűjtő edények továbbgondolásaként - az újrahasználat fontosságát tudatosító és támogató Cseriti-gyűjtődobozokat helyezünk el vállalatoknál, irodaházakban és egyéb intézményekben. A Cseriti Box dizájn elemekkel ellátott, újrahasznosított papírból készült doboz, amelybe elhelyezhetők a kisebb, feleslegessé vált használati tárgyak, amiket megállapodás szerint a Cseriti rendszeresen és díjmentesen ürít.

A Cseriti Box elsősorban szemléletformálási célt szolgál: a munkavállalók és ügyfelek figyelmét hívja fel az újrahasználatra. Ugyanekkor a munkahelynek a valóban felelős vállalat megkülönböztető image-ét támogatja.

A Cseriti Box akár a szelektív hulladékgyűjtőszigetek kiegészítő eleme is lehet. Újrahasznosítás és újrahasználat kéz a kézben!

További információk, csatlakozás a Cseriti Boxhoz:

SCHRAMM ESZTER

schramm.eszter@cseriti.hu

+36 20 327 8738

NAGYTAKARÍTÁS A CSERITIVEL

Célunk közös erővel felhívni a munkavállalók figyelmét a háztartásukban feleslegessé váló tárgyak újrahasználatának lehetőségére, a Cseriti tevékenységének pozitív, környezeti és társadalmi hatására.

A kampány keretében, a meghirdetett időszakban (javaslat 1 hét) a partner vállalat egy helyiséget/területet biztosít, ahol a munkavállalók az otthonukból behozott, feleslegessé vált, de funkciójukat és esztétikai megjelenésüket illetően még jó állapotú, más számára használható tárgyaikat, eszközeiket le tudják adni.

A partnervállalat vállalja, hogy belső kommunikációs csatornáin (pl.: intranet, e-mail, plakáthely stb.) a Cseriti által küldött tartalmat a vállalati kultúrába illeszkedően átírva és kiegészítve megosztja a munkatársakkal. Az adott hét folyamán a kollégákat a begyűjtésre emlékezteti.

A Cseriti vállalja, hogy a kampány befejeztével a megbeszélt időpontban elszállítja az összegyűjtött tárgyakat, és azokat a bolthálózatában hasznosítja.

A Cseriti vállalja, hogy a kampány keretében begyűjtött tárgyak és eszközök összértékéről, tömegéről, mint a környezeti és szociális hatás nagyságáról visszajelzést ad a vállalatnak.

Közös cél a vállalat társadalmi felelősségvállalásán keresztül a felelős munkavállalói attitűd erősítése, és a közösségi cselekvés aktiválása.

További információk, csatlakozás a programhoz:

SCHRAMM ESZTER

schramm.eszter@cseriti.hu

+36 20 327 8738

Partnereink:

CÉGADATOK

ReBolt Közhasznú NonProfit Kft.

Kereskedelmi Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

LEVELEZÉSI CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 120.

ADÓSZÁM

28774040-2-41

TEL

+36 30 285 2185

E-MAIL

cseriti@cseriti.hu

Elismerések

Figyelő TOP200
Provident
Sokszínűségi Karta

Együttműködő Partnerek

Hungarian Business Leaders Forum
CSR Hungary
Vogel Ügyvédi Iroda
Adatkezelés@ 2024 REBOLT KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. – MINDEN JOG FENNTARTVA.