Cseriti Kisokos

MI IS A CSERITI?

Egy olyan budapesti bolthálózat, ahol a mások által már megunt és feleslegessé vált, de jó minőségű használt tárgyak közül válogathatsz.

HA HOZZÁNK TÉRSZ BE, BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY AKÁR ADSZ, AKÁR VESZEL, AKKOR MÁSOKKAL ÉS A TERMÉSZETTEL IS JÓT TESZEL.

A Cseriti nonprofit társadalmi vállalkozásként nem kap semmilyen támogatást, működését a bolti értékesítésekből biztosítja. Ez azt jelenti, hogy bevételeinkből fedezzük a költségeinket is: a bérleti díjakat, béreket, adókat, szállítási és egyéb költségeket.

A költségek kifizetése után a megmaradt összegből pedig igyekszünk új boltokat nyitni vagy a meglévőket tovább szépíteni és csinosítani.

Célunk, hogy a Cseriti hatása és hitvallása a fővárosban minél több mindenkihez eljusson.

TUDJ MEG TÖBBET ARRÓL, HOGY MIKÉNT SEGÍTÜNK NEKED, A TÁRSADALMUNKBAN SZÜKSÉGBEN SZENVEDŐKNEK ÉS PERSZE KÖRNYEZETÜNKNEK!

FENNTARTHATÓSÁG ÉS TÁRSADALMI HASZNOSSÁG MÁR TIZENHÁROM ÉVE

2011 óta a cseritizőkkel közösen nap mint nap egy igazságosabb és fenntarthatóbb világért teszünk. A körforgásban tartott tárgyak kedvezményes megvásárlásával az alacsonyabb jövedelműek életminőségén javítunk, másrészt így a keletkező hulladék mennyiségét és a környezeti terhelést is csökkentjük.

Leadóinknak és vásárlóinknak köszönhetően évente több mint 400 tonna ruha, 40 tonna könyv, illetve rengeteg egyébtárgy marad tovább használatban. Ezek a holmik, nem szeméttelepre, hanem új tulajdonoshoz kerülnek, eredeti funkciójukat megőrizve.

Vevőink jelentős részét olyan nehéz helyzetű, alacsonyabb jövedelmű családok és nyugdíjasok jelentik, akik számára intézményesített formában ma a Cseriti az egyik legjobb megoldás a kedvező árú használati cikkek vásárlásához.

De örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak bennünket azok is, akik nemcsak pénztárcájukat, de a környezetüket is óvni szeretnék.

MŰKÖDÉSÜNK ÓTA EDDIG 4.000 TONNÁVAL KEVESEBB HULLADÉK KELETKEZETT

OTT NYÚJTUNK TÁMOGATÁST, AHOL ERRE A LEGNAGYOBB SZÜKSÉG VAN

Közhasznú nonprofit társadalmi vállalkozásként működésünk fenntartása, üzleteink fejlesztése és bővítése mellett több jó ügy megvalósításában is részt veszünk, így rendszeresen támogatunk civil szervezeteket, önkormányzatokat, valamint családokat tárgyi adományokkal.

Az elmúlt években többek között a JCC Budapest - Bálint házzal, a Budapest Bike Maffiával, a Baptista Szeretetszolgálattal, valamint az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvánnyal szorosan együttműködve igyekeztünk kiemelt segítséget nyújtani.

Emellett jelenleg öt budapesti kerületi önkormányzat szociális és családsegítő osztályának az ajánlása által havonta közel 10 rászoruló családot öltöztetünk fel az üzleteinkben megtalálható jó minőségű szezonális ruhákkal 30-30 ezer Ft értékben.

ÉVENTE KÖZEL 150 RÁSZORULÓ CSALÁDOT ÖLTÖZTETÜNK FEL SZEZONÁLIS RUHÁKKAL

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

Legyen szó egy albérlet költséghatékony otthonossá tételéről, egy konyha vagy nappali még jobb felszereltségéről, esetleg a szezonális ruhatár kibővítéséről a Budapest tizenegy különböző kerületében megtalálható 15 üzletünk ezernyi hasznos és jó minőségű kincset kínál a hozzánk betérők számára.

AMIT MINDEN CSERITIBEN MEGTALÁLSZ:

1.) Szerény anyagi lehetőségek mellett is kiváló megoldásokat.

Szűkös pénztárcával is emelt fővel tudsz nálunk teljes értékű dolgokat vásárolni, hiszen megvásárolható tárgyaink a mindenkori használt piaci áraknál átlagosan 35%-kal olcsóbbak.

2.) Népszerű és zöld vásárlási formát.

A cseritizés ma világszerte az egyik legtrendibb zöld szokás, mert úgy ad választ a fogyasztási szükségletekre, hogy közben másokkal és a környezettel is jót teszel.

3.) Fenntartható hedonizmust.

Lelkes és szenvedélyes kincsvadászként sehol máshol, csakis a Cseriti üzleteiben jutsz kiváló áron ennyiféle egyedi és különleges tárgyhoz.

4.) Családias, jó hangulatot.

Vásárlásaid során mindig kedves, segítőkész, mosolygós, másokért és a környezetért tenni akaró munkatársainkkal találkozhatsz boltjainkban.

VÁSÁRLÓINK EDDIG 740 MILLIÓ FORINTOT TAKARÍTOTTAK MEG AZÁLTAL, HOGY 13 BUDAPESTI ÜZLETÜNKET VÁLASZTOTTÁK

MIT CSINÁLJ FELESLEGES TÁRGYAIDDAL?

Mindannyian kerülgetjük a régóta nem használt, akár már porosodó holmikat, a gyerekek által kinőtt ruhákat, esetleg a költözéskor előkerülő, jó állapotú, de megunt, régi tárgyakat. Ilyenkor gondolj azokra, akik számára ezek nemcsak jól jöhetnek, de alacsony áron való beszerzésük hatalmas segítség is egyben.

Hozd be, ami otthon már feleslegessé vált!

A Cseriti üzletek Leadó pontként is működnek, így nyitvatartási időben behozhatod hozzánk a mások számára még értékes, jó állapotú tárgyaidat.

Nagyobb mennyiség esetén házhoz is jövünk.

Ha túl sok minden gyülemlett fel és nehezen megoldható a szállításuk, begyűjtő szolgálatunk Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében előzetes egyeztetés után ingyenesen házhoz rendelhető.

Kidobás helyett leadás lomtalanításkor is.

Sokak számára a kerületi lomtalanítás adja a fő motivációt a már megunt holmik kiválogatására. Ám érdemes ilyenkor is szelektálni! Hiszen ami még mások számára érték lehet, az ne a szemétbe kerüljön.

Legyen a munkahelyed is leadó pont!

Az irodaházakban és vállalatoknál kihelyezhető Cseriti Box-ok újrahasznosított papírból készült gyűjtődobozok. Így a feleslegessé vált használati tárgyaidat a napi munkába járás során is könnyen leadhatod, mi pedig dobozainkat rendszeresen és díjmentesen ürítjük.

LEADÓI LEHETŐSÉGEK SZÉLES VÁLASZTÉKA ÉVSZAKVÁLTÁSKOR, LOMTALANÍTÁSKOR VAGY ÉPPEN KÖLTÖZÉSKOR

Támogatott szervezetek:

CÉGADATOK

ReBolt Közhasznú NonProfit Kft.

Kereskedelmi Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

LEVELEZÉSI CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 120.

ADÓSZÁM

28774040-2-41

TEL

+36 30 285 2185

E-MAIL

cseriti@cseriti.hu

Elismerések

Figyelő TOP200
Provident
Sokszínűségi Karta

Együttműködő Partnerek

Hungarian Business Leaders Forum
CSR Hungary
Vogel Ügyvédi Iroda
Adatkezelés@ 2024 REBOLT KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. – MINDEN JOG FENNTARTVA.