CseritiBox

Cseriti Box

Napjainkban szerencsére egyre több munkáltató és munkavállaló keresi a lehetőséget, hogy miként tehet a környezetéért és a fenntarthatóságért. Ebben segít a mára már számos irodában megtalálható Cseriti Box is, amely a szelektív hulladékgyűjtő edények továbbgondolásaként a körforgásos gazdaság támogatására ösztönzi az irodaházakban dolgozókat.

Az újrahasznosított papírból készült Cseriti Box-ba ugyanis az otthon már feleslegessé vált használati tárgyak helyezhetőek el, melyeket a doboz telítődését követően rendszeresen és díjmentesen elszállítunk. A leadott tárgyak átvizsgálást követően pedig a Cseriti budapesti bolthálózatának polcaira kerülnek ki és így az alacsony jövedelemmel rendelkezők kedvezményes áron juthatnak hozzá az otthonaikban fontos használati eszközökhöz.

Továbbá a Cseriti Box-ba elhelyezett tárgyakkal valódi segítséget tudunk nyújtani a helyi önkormányzatok, civil szervezetek és hátrányos helyzetű családok számára is.

Kérünk, hogy a kihelyezett Cseriti Box rendszeres használatával támogasd Te is a társadalom és környezetünk számára egyaránt fontos ügyünket!

További információk a Cseriti Box kapcsán:

SÁNDORFI GERGŐ

cseriti@cseriti.hu

+36 30 285 0030

Egyéb leadási lehetőségek

Amennyiben nagyobb mennyiségű, már nem használt tárgyat szeretne valaki leadni, akkor a vállalatoknál kihelyezett Cseriti Box mellett erre egyéb lehetőséget is biztosítunk.

Egyrészt Budapesten 12 pontján megtalálható bolthálózatunk mindegyik üzlete egyben Cseriti Leadó Pontként is üzemel, így bármikor behozhatóak hozzánk a szezonnak megfelelő, de már kinőtt vagy megunt ruhák, konyhai eszközök, kisebb műszaki cikkek, gyerekjátékok vagy éppen könyvek.

Másrészt az éves kerületi lomtalanítások idején igyekszünk a még jó állapotú holmikat megmenteni a felesleges kidobástól és ilyenkor a felajánlott tárgyak mennyiségétől és minőségétől, valamint raktárkapacitásunktól függően az érintett fővárosi területeken akár házhoz is megyünk, megkönnyítve ezáltal leadóink életét.

Végül pedig nagy mennyiségű, leadásra váró tárgy esetén egész évben megkereshetőek vagyunk és ingyenes házhoz menő, begyűjtő szolgáltatásunk előzetes egyeztetést követően igény szerint megrendelhető.

Gondolkodjunk és tegyünk is együtt a tárgyak újrahasználatáért!

Partnereink:

CÉGADATOK

ReBolt Közhasznú NonProfit Kft.

Kereskedelmi Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

LEVELEZÉSI CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 120.

ADÓSZÁM

28774040-2-41

TEL

+36 30 285 2185

E-MAIL

cseriti@cseriti.hu

Elismerések

Figyelő TOP200
Provident
Sokszínűségi Karta

Együttműködő Partnerek

Hungarian Business Leaders Forum
CSR Hungary
Vogel Ügyvédi Iroda
Adatkezelés@ 2023 REBOLT KERESKEDELMI NONPROFIT KFT. – MINDEN JOG FENNTARTVA.