2024-ben így bővül tovább a Cseriti

2024. március 19.

bolthálózat

A 2011-es induláskor nem gondoltuk volna, hogy bő 10 évvel később ekkora érdeklődés fogadja majd környezeti, fenntarthatósági és társadalmi törekvéseinket. Miközben céljaink az elmúlt 13 évben nem változtak, Bolt&Leadó Pontjaink szerencsére szép számmal.

Sáhy Gábor
Sáhy Gábor
Main image

A tavalyi évben a főváros 11 kerületében összesen 13 üzlettel voltunk jelen. A mostani évben pedig további, komolyabb bővüléssel tervezünk.

A középtávú célunk ugyanis - ahogy azt számos kedves cseritizőnk várja - hogy idővel minden egyes budapesti kerületben lehetőséget biztosítsunk a minőségi használt tárgyak kedvező áron való beszerzéséhez, elsődlegesen a vékony pénztárcával rendelkezőknek.

Új Cseriti a XVII. kerületben

március 18-ánnyitottuk meg legújabb üzletünket a XVII. kerületben, a Pesti út 41/c. szám alatt. Ahogy a képek is jól mutatják a kétszintes, több mint 150 m2-en a már jól ismert kínálatunkkal várunk minden érdeklődőt.

A földszinten konyhai eszközök, műszaki cikkek, csetreszek, lakásdekor tárgyak és gyerekjátékok sokasága ad okot a hosszas nézelődésre. Míg az emeleten a női, férfi és gyermek ruhák széles választéka, valamint a cipők között tudnak válogatni az érdeklődők. Illetve itt található egy külön berendezett kuckóban a közkedvelt könyv szekciónk is.

A 14. Cseritiben nyitvatartásai időben természetesen ugyanúgy örömmel fogadjuk leadóink felajánlásait is, legyen szó kinőtt, de jó állapotú ruhákról, vagy éppen a háztartásban már nem használt hasznos holmikról.

Még tavasszal jön a 15. Cseriti is

A tavaszi nyitási hullám azonban itt nem áll meg. Ugyanis már gőzerővel készítjük elő a következő üzlethelyiségünket is a használt tárgyak befogadására, ami a III. kerület északi részén, Békásmegyeren a Csobánka téren lesz megtalálható. A kerületben már régóta jelen vagyunk (Perc u. 2.), ám azt gondoljuk, hogy Békásmegyeren nemcsak a népsűrűsége miatt van igény egy újabb Cseritire, hanem ezáltal akár az agglomerációból bejárók is könnyebben tudnak kedvező áron vásárolni vagy akár csak leadni. A 15. Bolt&Leadó Pontunk várhatóan május közepén fog megnyílni.

További terveink

Azt is megígérhetjük, hogy ahogy mi sem, úgy a régóta visszajáró vagy éppen újdonsült cseritizni vágyók sem fognak unatkozni az év hátralévő részében. Ugyanis még idén átalakul és megszépül a józsefvárosi, ferencvárosi és zuglói üzletünk. Ezek mellett továbbra is keressük az új lehetőségeket az eddig még Cseriti-szűz területnek számító kerületek meghódítására. Így amennyiben esetleg olvasónként tudsz számunkra javasolni olyan aktuálisan kiadó üzlethelyiséget a IV., X., XI., XV., XVI. XIX., XXI. vagy XXII. kerületben, amelynek mérete 125 - 250m2 közé esik, valamint tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, akkor kérünk keresd kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonszám: +36-20/327-5698

E-mail cím: kovacs.gabor@cseriti.hu

A vidéki nyitásra még várni kell

Mivel szintén rengeteg kérdést kapunk ebben a témában is, szeretnénk kitérni még egy fontos, a Cseriti országos terjeszkedését érintő kérdésre. Ahogy arra cikkünk elején is utaltunk, jelenleg arra törekszünk, hogy a következő néhány évben a főváros kerületeiben élőket tudjuk minél inkább támogatni működésünkkel. Így jelenlegi elképzelésünk szerint minden egyéb, Budapest határain túlnyúló terjeszkedési terv csak ezután jöhet majd számításba, alapozva a budapesti működési modellre. Ennek egész egyszerűen logisztikai okai vannak: jelenleg struktúránkban még nagyon nehezen tudnánk megoldani országos szinten a tárgyak és árukészlet megfelelő és rugalmas mozgatását.

A fentiek alapján jól látszik, hogy sűrű és izgalmas hónapok előtt állunk. Őszintén reméljük, hogy idei törekvéseinknek hála még több ember tudja majd egyre kényelmesebben és otthonától egyre kisebb távolságot megtéve leadni a már nem használt tárgyait, vagy éppen nálunk vásárolni úgy, hogy közben a pénztárcáját is kíméli.

MEGOSZTOM:

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK

Sáhy Gábor
Sáhy Gábor
Sáhy Gábor
Sáhy Gábor
Sáhy Gábor
Sáhy Gábor
privacy@ 2024 REBOLT KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. – MINDEN JOG FENNTARTVA.