Boldog és zöld ünnepeket kívánunk!

MIÉRT FONTOS A ZÖLD KARÁCSONY?

Az ünnepi készülődésnek nem feltétlenül kellene az új - sokszor felesleges - tárgyak lázas vásárlásáról szólnia. Hiszen ha nem vagyunk tudatosak, túlfogyasztásunkkal felesleges környezeti terhet generálunk, és a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben még magunkat is súlyos költségekbe verjük. Miközben egy alig használt, jó állapotú, személyre szóló, de mégsem drága ajándék ugyanolyan, ha nem nagyobb értéket jelenthet a megajándékozott számára.

MIT TESZÜNK ÉRTE MI?

Budapest 12 különböző pontján megtalálható üzleteink széles, zöld karácsonyi kínálatával idén is megfizethető alternatívát kínálunk a kincseket keresőknek, az ötletek és inspirációk után kutatóknak, valamint a hosszú ajándéklistával rendelkezőknek egyaránt.

Ráadásul az ünnepi időszakban a leadóink által felajánlott gyermek- és ifjúsági könyvek, valamint kártya- és társasjátékok a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán fekvő vagy a szakrendeléseken megforduló gyermekek arcára csalnak majd mosolyt, hála az Őrzők Alapítvánnyal közös együttműködésünknek.

HOGYAN TEHETSZ ÉRTE TE?

Mielőtt vad költekezésekbe esnél, gondold át, milyen karácsonyt szeretnél magadnak, a családodnak és a környezetednek! Mi arra biztatunk, hogy bármilyen piciben kezdve, vagy éppen komoly elhatározásokat fogadva, de legyen az idei Karácsony ZÖLD is! Hiszen egy alig használt társasjáték, könyv vagy éppen ruhadarab ugyanolyan szuper ajándék lehet.

Látogass el üzleteinkbe, nézelődj, mesélj rólunk másoknak, és nézd meg, milyen további tippekkel segíthetnek neked velünk együttműködő partnereink!

VELÜNK EGYÜTT ŐK IS EGY ZÖLDEBB KARÁCSONYÉRT TESZNEK!

CÉGADATOK

ReBolt

Kereskedelmi Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

LEVELEZÉSI CÍM

1034 Budapest, Bécsi út 120.

ADÓSZÁM

28774040-2-41

TEL

+36 30 285 0030

EMAIL

cseriti@cseriti.hu

Elismerések

Figyelő TOP200
Provident
Sokszínűségi Karta

Együttműködő Partnerek

Hungarian Business Leaders Forum
CSR Hungary
Vogel Ügyvédi Iroda
Adatkezelés@ 2022 REBOLT KERESKEDELMI NONPROFIT KFT. – MINDEN JOG FENNTARTVA.